Op zoek naar wat betekent refurbished?

wat betekent refurbished
Refurbished Toestellen Net zo goed als nieuw? T-Mobile Community.
Ook de verkoper in de applestore vertelde mij alsof het de normaalste zaak van de wereld was: Oh, het kan zijn dat dit product refurbished is" Ik wist echt niet wat ik hoorde, ik betaal de volle prijs, heb een defecte macbook en 2 maanden minder garantie waarop ik ook nog eens op een toon aangesproken werdt van: Wist je dan niet dat wij systemen met defecten opnieuw in elkaar prutsen en als nieuw verkopen?
iphone refurbished kopen
Refurbished telefoons: Prijsverschillen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wat is refurbished? Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Zo'n' refurbished smartphone is vaak een tweedehands telefoon die waar nodig opgeknapt zijn. Hierbij worden de onderdelen die niet goed werken of slijtage vertonen vervangen, zodat ze het weer doen.
iphone refurbished kopen
Hier moet je op letten als je een refurbished smartphone koopt.
Maar wat houdt refurbished in en waar moet je op letten om te voorkomen dat je een kat in de zak koopt? Wat is refurbished? De Engelse term refurbished betekent in het Nederlands gerenoveerd. Deze definitie geeft het eigenlijk al aan: een refurbished smartphone is al eens gebruikt, maar voor de verkoop eerst zorgvuldig opgeknapt en opgepoetst.
wasmachine kopen
Verschil tussen een Tweedehands Refurbished telefoon iGoopple.
Operationeel assistent iGoopple 18-22 uur. Home / Blog / Wat betekent refurbished? Wat betekent refurbished? door Tim Joosten. Je hoort en ziet het steeds vaker: goedkope Refurbished iPhone met garantie! Maar wat is een Refurbished iPhone, iMac, Macbook of Samsung nou precies?
Wat is een refurbished iPhone?
Wat is een refurbished iPhone? Wil je weten wat een refurbished iPhone is? Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Een refurbished iPhone is technisch gecontroleerd en gegradeerd voor wat betreft de behuizing en het scherm. Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd.
Refurbished iPhones van Tele2: alles wat je moet weten.
Wat is een refurbished iPhone? Laat je niet misleiden door de term tweedehands. De iPhone is namelijk refurbished. Dit betekent dat de oude telefoons die zijn ingekocht een uitgebreid proces doorlopen. De kwaliteit van de refurbished iPhones is door speciale robots op meer dan 50 punten getest.
Refurbished Apple, dit moet je weten iCreate Magazine.
Home / Nieuws / Refurbished Apple, dit moet je weten. Als iFan weet je dat een nieuwe iPhone of ander Apple-product flink sparen betekent. In de meeste gevallen leg je namelijk een fors bedrag neer voor een toestel van het Amerikaanse bedrijf. Uiteraard is het die uitgave meer dan waard. Alleen wat nou als je Apple-producten voor een aantrekkelijkere prijs zou kunnen krijgen?
Wat is refurbishment? computerwinkelspijkenisse.
Leuk, zo'n' Engelse term; maar wat betekent het precies? Wij noemen het beter dan nieuw. Maar lees en bepaal zelf. Met refurbished verstaan we producten die eerder gebruikt zijn geweest en die dankzij een opknapbeurt van onze experts weer als nieuw zijn.
Betekenis Refurbished.
Wat betekent Refurbished? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Refurbished. Je kunt ook zelf een definitie van Refurbished toevoegen. Een Engelse term die wordt gebruikt als omschrijving van iets dat eigenlijk versleten was, maar dat weer als nieuw is gemaakt.
Wat is refurbished?
Samsung Tempered Glass. Home / Wat is refurbished? De term refurbished. Refurbished is engels voor gereviseerd en is een veel voorkomende term in de computerwereld. Een MacBook, Mac Pro of bijvoorbeeld iMac welke wordt aangeboden door Supernova is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven.

Contacteer ons