Resultaten voor wat betekent refurbished iphone

wat betekent refurbished iphone
Consumentenbond: refurbished iPhone vaak slechte deal Bright.
En" zoals met alle tweedehands producten geldt ook hier dat je nooit zeker weet wat je koopt. Je moet echt geluk hebben." Een refurbished iPhone heeft voordelen. Apple ondersteunt zijn toestellen nog tot vier jaar na uitgave. Zo'n' opgeknapt tweedehandsje is vaak goedkoper dan een nieuwe telefoon én is duurzamer.
iphone 6 los toestel refurbished
Wat is een refurbished iPhone?
Wat is een refurbished iPhone? Wil je weten wat een refurbished iPhone is? Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Een refurbished iPhone is technisch gecontroleerd en gegradeerd voor wat betreft de behuizing en het scherm. Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd.
refurbished ipad kopen
Refurbished iPhones van Tele2: alles wat je moet weten.
Wat is een refurbished iPhone? Laat je niet misleiden door de term tweedehands. De iPhone is namelijk refurbished. Dit betekent dat de oude telefoons die zijn ingekocht een uitgebreid proces doorlopen. De kwaliteit van de refurbished iPhones is door speciale robots op meer dan 50 punten getest.
dakgoot reparatie gamma
Wat is refurbished? Refurbished.nl.
iPhone 6 plus. iPad Pro 12.9 2017. iPad Pro 12.9. iPad Pro 9.7. iPad Air 2. iPad mini 4. iPad mini 2. Wat is refurbished? Refurbished betekent in het Engels Gereviseerd. In de IT en computerwereld een bekende term die al langer wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik.
Wat is refurbished?
upgraden opwaarderen van de hardware. Een refurbished MacBook, iPhone, iPad, iMac en/of Mac Pro van Supernova wordt daar waar nodig ge-upgrade. Alle hardware aangeboden door Supernova wordt op een dermate manier getest en opgewaardeerd dat ze weer een levensduur heeft van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product. WAARSCHUWING: Let op wat u koopt, en waar u koopt.
Wat is een refurbished iPhone? TelefoonDiscounter.nl.
Bij ons betekent dit het controleren en corrigeren van iPhone toestellen! De werking, batterijduur en software zijn gecontroleerd. Alle niet werkende onderdelen worden vervangen door originele Apple onderdelen. Zo krijg je een toestel met een gloednieuwe display en behuizing. Een refurbished iPhone werkt dan ook net zo goed als een nieuwe iPhone, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden. Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. TelefoonDiscounter daarentegen verkoopt alleen maar losse toestellen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere als zakelijke klanten tegemoet komen! Het aanbod aan refurbished iPhones. Op dit moment verkopen we bij TelefoonDiscounter de volgende refurbished toestellen aan Apple iPhones.: Refurbished iPhone 5. Refurbished iPhone 5C. Refurbished iPhone 5S. Refurbished iPhone SE. Refurbished iPhone 6. Refurbished iPhone 6 Plus. Refurbished iPhone 6S. Refurbished iPhone 6S Plus. Refurbished iPhone 7. Refurbished iPhone 7 Plus. Ook qua geheugen zijn er zeer uiteenlopende mogelijkheden. TelefoonDiscounter.nl geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende opties.: Apple iPhone 16 GB. Apple iPhone 32 GB. Apple iPhone 64 GB. Apple iPhone 128 GB. Wat krijg je bij een refurbished telefoon van TelefoonDiscounter.nl?
Wat is refurbished? Het hele process van begin tot einde uitgelegd leapp.
iPhone 5 / 5s. iPhone 6 / 6s. Wat is refurbished? Het woord refurbishment of refurbished wordt steeds vaker genoemd in de volksmond. Het is namelijk het slimme alternatief voor nieuw: Beter voor jou en beter voor de wereld! Refurbished devices zijn apparaten die al eerder gebruikt zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn.
Hoe refurbished is jouw iPhone? NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Hoe refurbished is jouw iPhone? De markt voor refurbished tweedehandse, opgeknapte smartphones groeit. Maar let op: refurbished is een rekbaar begrip. 12 maart 2018. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Consumentenbond: Refurbished iPhone vaak slechte deal One More Thing.
Wat ik een beetje mis in deze nieuwsvoorziening ook van de Consumentenbond is dat Apple zelf ook refurbished toestellen uitlevert bij garantie-zaken. In mijn ervaring zijn die 100% in orde en niet van nieuw te onderscheiden. Ik denk dat het wellicht verstandig is onderscheid te maken tussen Apple Refurbished en 3rd party Refurbished? Dat klopt helemaal. Refurbished bij Apple betekent vrijwel nieuw, getest met apparatuur en middelen waar alleen Apple toegang toe heeft, en met originele onderdelen in plaats van nagemaakte onderdelen die bij AliBaba gekocht zijn. Ik denk zelfs dat je met een door Apple refurbished iPhone vaak beter af bent dan met een nieuwe: dan weet je zeker dat alles gecontroleerd is en er geen kwetsbare onderdelen meer in zitten; iets dat bij een nieuwe zomaar het geval kan zijn maandagmorgen model.
Test refurbished iPhone Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wat betaal je voor refurbished? Refurbished iPhones zijn er in meerdere condities voor uiteenlopende prijzen: hoe beter opgelapt, hoe hoger de prijs. De refurbished iPhone 6s-modellen die we kochten, waren gemiddeld 17% goedkoper dan een nieuw toestel; dat scheelt 72.

Contacteer ons