Meer resultaten voor refurbished betekenis

refurbished betekenis
Refurbished en tweedehands smartphone: het verschil? Green Mobile.
Maar betekent refurbished niet gewoon tweedehands? De belangrijkste verschillen tussen refurbished en tweedehands op een rij. Refurbished en tweedehands: het verschil? Als je het woord refurbished opzoekt kom je op de volgende definitie uit.: Het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaald vanuit het Engels is de betekenis oppoetsen.
refurbished iphone 5s 16gb
Nieuws Wat is de betekenis van refurbished?
Home / Nieuws / Wat is de betekenis van refurbished? Wat is de betekenis van refurbished? Geplaatst op 22 April 2016 0331.: Wat is de betekenis van refurbished? De afgelopen jaren heeft TelefoonDiscounter snel naam gemaakt als online specialist in refurbished iphones.
refurbished macbook nederland
Een refurbished iPhone, wat is dat? Mobiel.nl.
Terug naar overzicht. De betekenis van Refurbished. De letterlijke vertaling van refurbished is gereviseerd, oftewel: het controleren en renoveren van producten. In dit geval iPhones. Refurbished iPhones zijn vaak teruggestuurd door een overschot in voorraad, kleine technische fouten of een inruilprogramma.
Online Marketingbureau
Wat zijn refurbished producten?
Centralpoint.nl verkoopt refurbished Apple producten. Refurbished houdt in dat de producten korte tijd in gebruik zijn geweest door het bedrijfsleven. De producten zijn vervolgens zowel cosmetisch als van binnen helemaal onder handen genomen en zijn als het ware weer bijna als nieuw.
Refurbished, wat houdt dat in? Electronica: Diversen.
Ook is het belangrijk dat je kijkt of de webshop waar je het product wilt kopen, een keurmerk heeft. De staat van refurbished artikelen kan nog weleens verschillen, omdat het ene bedrijf andere eisen aan een refurbished product stelt dan het andere bedrijf.
Apple Nieuws Wat is refurbished? De voordelen op een rij YourMacStore.
Wij leggen je precies uit wat refurbished betekent en wat de voordelen zijn. Betekenis: Wat is Refurbished? Refurbished betekent letterlijke opgepoetst, maar in het Nederlands noemen we het ook wel gereviseerd. Refurbished Apple producten zijn producten die eerder gebruikt zijn geweest, zijn schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen.
Refurbished Toestellen Net zo goed als nieuw? T-Mobile Community.
Hier deel ik ook de mening van ShadowLea. En hoewel ik begrijp dat refurbished apparaten niet voor de volle mep verkocht worden maar iets" minder, gaan de grote bedrijven er schaamteloos mee aan de haal. Hier komt mijn vervelende refurbished verhaal.:
Wat is refurbished? De betekenis en definitie van tweedekansjes Alles Refurbished.
Wat is refurbished? De betekenis van refurbished. Refurbished producten, zoals een refurbished tablet of smartphone, zijn net zoals tweedehands toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen gewone tweedehands en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden.
Wat is een refurbished smartphone en wat zijn de voordelen?
Een refurbished iPhone werkt dan ook net zo goed als een nieuwe iPhone, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden. Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. TelefoonDiscounter daarentegen verkoopt alleen maar losse toestellen.
Wat is een refurbished iPhone?
Wat is een refurbished iPhone? Wil je weten wat een refurbished iPhone is? Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Een refurbished iPhone is technisch gecontroleerd en gegradeerd voor wat betreft de behuizing en het scherm. Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd.

Contacteer ons