Meer resultaten voor retina

retina
De hoogste kwaliteit in oogzorg Retina Total Eye Care.
Ik kan oprecht zeggen dat het een van de beste beslissingen in mijn leven was om mij door Retina Eye Care hiervoor te laten behandelen. Dankzij Retina hoef ik tijdens mijn ultra marathons en triatlons nooit meer een bril of contactlenzen te dragen.
iphone 5s kopen refurbished
Retina-display Wikipedia.
De pixeldichtheid bij Retina-schermen ligt rond de 327 PPI Pixels Per InchiPhone, dit verschilt echter per apparaat. Het meest recente apparaat met een Retina-scherm is de MacBook Pro Late 2016 met een resolutie van 2560 x 1600 bij 227 pixels per inch. De naam Retina komt van de medische term retina, het netvlies.
Tweedehands mac
Wat is een retina-display? Alles over dit scherm van Apple.
Dit scherm werd al wel geĆÆntroduceerd op de iPhone 5, maar nog nooit eerder op de iPad. Tegenwoordig hebben ook verschillende MacBooks een Retina scherm. Maar wat is Retina display dan precies? Betekenis van het woord retina. Het woord retina staat voor netvlies.
macbook pro retina
Netvlies retina Oogfonds.nl.
Het netvlies retina ligt achterin het oog aan de binnenzijde. De retina van het oog is sterk doorbloed en bevat miljoenen lichtgevoelige cellen: kegeltjes en staafjes. Deze vangen het licht op dat het oog binnenkomt en zetten het om in elektrische signalen die naar onze hersenen gaan.
ipad air en ipad air 2
retina WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 mei 2017 om 1755. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
mac hulp
retina Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: retina DE retina ES retina FR. Definities in het Engels: Retina 41x. Vertalingen retina ENNL. the part of the back of the eye that receives the image of what is seen.
Retina-scherm voor Apple's' iPhone, iPad en Mac: wat is het?
Daarom kan deze af met een lagere PPI, om toch Retina te zijn. Nog een keer kort samengevat: een Retina scherm heeft zon hoge pixeldichtheid dat je de pixels niet meer kunt zien, waardoor een scherper, beter leesbaar beeld ontstaat.
Retina 17 definities Encyclo.
lettertype Retina is een digitaal lettertype dat in 1999-2001 is ontworpen door Jonathan Hoefler en Tobias Frere-Jones in opdracht van The Wall Street Journal. De beurskoersen en andere financiƫle tabellen in deze krant worden gezet in het kleine agate-corps, dit is 55, typografische punt ongeveer 18, millimeter.
Retina Wikipedia.
Retina geslacht, een geslacht van vlinders. Retina software, een softwarepakket. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Retina of met Retina in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Retina inzichtelijk te maken.
retina ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Een te hoge druk, of glaucoom, zal leiden tot doorbloedingstoornissen van de retina en tot zenuwaantasting., Deze minieme vlekjes kunnen soms vervelend zijn, maar zijn steeds te verkiezen boven een loslaten van de retina, met volledige blindheid in dat oog!,

Contacteer ons